KOMOCHEM d.o.o.

Tvornica boja, lakova i ljepila

O NAMA

Firma KOMOCHEM d.o.o. je osnovana 2001. godine, a kao rezultat dugogodišnjeg rada i iskustva osnivača u sličnim proizvodnjama. Smještena je uz putnu komunikaciju, sjeverno od grada Visoko, na lokaciji od 5000 m 2 i u 2000 m 2 poslovnog prostora. Raspolaže sa najmodernijom tehnološkom opremom za proizvodnju boja ljepila i fasada, ali isto tako i sa visoko obrazovanim stručnim kadrom. Proces prizvodnje je usklađen sa svim ekološkim normana. Naši proizvodi su neotrovni, nezapaljivi i ne štete zdravlju ljudi. Posebnu pažnju smo posvetili izboru sirovina i tehnoloških procesa koji ne zagađuju okolinu. KOMOCHEM je počeo brinuti o zaštiti okoline prije nego većina nastajućih firmi, pa su ekološki standardi primjenjeni od samog početka proizvodnje. Opredjeljenje firme je proizvodnja izrazito kvalitetnih proizvoda uz stalno praćenje najnovijih evropskih trendova iz ove oblasti. Naš cilj nije samo da prodamo naše proizvode već da ponudimo našim kupcima tačno ono što im je potrebno. Jedna od tajni našeg uspjeha je i nuđenje specifičnih riješenja koja su prilagoćena određenom kupcu ili grupi kupaca. Ovakav pristup poslovanju je omogućio kontinuirani razvoj, proširivanje proizvodnog asortimana i značajne godišnje stope rasta proizvodnje.


NAJSAVREMENIJI

PROIZVODNI PROCESI

Konstantnim ulaganjem u naše proizvodne procese pružamo proizvode i usluge našim kupcima koji ispunjavaju najsrožije tržišne zahtjeve i kriterije.

STALNO

USAVRŠAVANJE ZAPOSLENIKA

Našim zaposlenicima omogućavamo kontinuiranu obuku i usavršavanje, kako bi mogli odgovoriti na sve zahtjeve koje se stave pred naš tim.

ODGOVORAN

POUZDAN I SIGURAN RAD

Preduvjet za nesmetano i uspješno funkcionisanje našeg preduzeća jeste pružanje najboljih i najsigurnijih uslova za rad našim zaposlenicima koje je moguće omogućiti.

NAŠE

VRIJEDNOSTI

TRADICIJA

Preduzeće je osnovano 2001. godine, a na osnovu dugogodišnjeg iskustva osnivača u industriji.

LJUDI

Naše preduzeće se ponosi sovjim vrijednostima koje naše radnike stavljaju na prvo mjesto i omogućavaju im najbolje moguće radne uslove.

INOVACIJE

Kako bi naše preduzeće i u budućnosti bilo bitan faktor, opredijeljeni smo za razvoj vlastitih tehnologija i inovacija.

KONZISTENTNOST

Dugogodišnja tradicija poslovanja i konstantno primjenjivanje najviših standarda osigurava stalan kvalitet naših proizvoda i usluga.